woensdag 12 december 2012

Alles over Niets


'Alles over niets' is een gezamenlijk project van 80 mensen die
een passie hebben om nondualiteit op een begrijpbare wijze te verfilmen. Het project bestaat uit:
  • een speelfilm (speelduur 70 minuten)
  • een boek
  • een dvd met 14 interviews
Het maken van de film en het boek is mogelijk doordat alle acteurs, schrijvers, sprekers, producers, de regisseur, geluidsman, lichttechnicus, de uitgeverij, de redacteur, de fotograaf en alle figuranten belangeloos meewerken. Het boek inclusief film en extra dvd verschijnt in maart 2013. Bestellen kan via deze link.

De film:
In de film wordt op luchtige en toegankelijke wijze uitleg gegeven over nondualiteit. Herkenbare situaties worden afgewisseld met korte interviews over o.a. de muppets in ons hoofd, gevoelens, kwetsbaarheid en over de vraag 'wie ben je?'

Wil je ons helpen?
Je helpt ons dit project te realiseren door het boek inclusief twee dvd's alvast te bestellen. Zodra de film (plus boek en extra dvd) in maart 2013 uitkomt, sturen we je deze direct toe. Op deze wijze hebben wij budget om een deel van de productie-, publicatie- en materiaalkosten te kunnen dekken.

De film en het boek worden gemaakt met nul euro budget. Normaliter zou het maken van zo'n film tienduizenden euro's kosten, maar omdat iedereen belangeloos mee werkt, is het maken van de film nu mogelijk.

Er gaat niemand aan deze film verdienen. Wel hopen we door de verkoop in ieder geval de gemaakte onkosten te kunnen dekken, waaronder productiekosten, het drukwerk, het drukken van het boek en het persen van de DVD's. Materiaalkosten, kleding & attributen tijdens de opnamendagen. Catering, broodjes en drinken voor de crew tijdens de opnamedagen. En het C.B. fondsbeheer, inclusief distributie en opslag.

Bestellen van 'Alles over niets' kan via deze link.

Teaser van de film:DVD: De film
In de film worden herkenbare situaties belicht, waarbij we zien hoe het piekerverstand (de Muppets in ons hoofd) zorgen voor verkramping en frustratie. O

p toegankelijke en luchtige wijze wordt gedurende de film duidelijk dat we niet onze gedachten zijn, dat alles gaat zoals het gaat en dat alles bewustzijn is.

DVD: Interviews
De speelfilm belicht de basisbeginselen van de nondualiteit. Op de extra dvd staan 14 interviews waarin dieper wordt ingegaan op diverse thema's.

Het boek 'Alles over niets'
In het boek 'Alles over niets' vertellen de geïnterviewden op hun eigen wijze over hun nonduale inzicht. Han van den Boogaard doet de eindredactie van dit boek.Geen opmerkingen:

Een reactie posten